Bine ati venit!

Elo!

Ma bucur ca ati ajuns aici si ca vreti sa stiti ce facem noi atunci cand nu ne jucam pe PC sau console si nu postam pe 1337gaminggirls.blogspot.ro :D 

Ideea acestui blog s-a conturat cam in perioada in care am descoperit video gaming-ul, insa s-a materializat atunci cand, in familia noastra, au aparut doi bebelusi scumpi foc, fetita si baietel, carora le-am daruit, inca in primele lor clipe de viata, cate un tablouas facut din margelute colorate. Ehei, si parintii lor au primit un tablouas din partea noastra, doar nu era sa-i lasam necadorisiti tocmai la aceasta megaocazie!


Feedback-ul nu s-a lasat asteptat - am primit multe grangureli, semne cu "you rock guys" din degetelele lor minuscule, miscari haotice din ochisori, niste partisoare si cateva oftaturi... Ce, credeti ca daca sunt atat de mici, bebeii nu se pot manifesta? 
Parintii picilor au fost la fel de incantati, si prietenii parintilor picilor, si vecinii parintilor piticilor, si doctorita picilor... Lucrul asta ne-a dat aripi si, in scurt timp, am reusit sa incantam mult mai multi copilasi si pe familiile acestora. 
Asa am ajuns aici - sa facem un blog de prezentare si vanzare nu numai pentru copii, ci si pentru cei care au inca suflet de copil. 

Prima noastra iesire oficiala in public a fost la inceputul lui noiembrie 2012, la Nijikon, cea mai mare conventie de manga si anime din Romania. Am avut cel mai vesel stand de pe Aleea Artistilor - un stand cu magneti hama beads si fan art posters inspirate din diverse jocuri video. Pentru sarbatorile de anul acesta, pregatim o serie de surprize pe care le veti vedea in curand pe blog. Va dam un mic spoiler - pe langa decoratiuni de Craciun haioase din hama beads inspirate cu precadere din video gaming, veti gasi si alte ornamente pentru casa, realizate din fetru, hartie, textile, lemn, margelute s.a., precum si accesorii pentru tinuta voastra funky de sarbatori :)


Oaia Roz si Clopotica :*

PS: Fiind inca la inceput, va rugam sa aveti putintica rabdare (o saptamana) pana vom posta lucruletele pe care le facem pentru voi. A, si daca aveti vreo cerere expresa, spuneti-ne-o si vom incerca sa o realizam :)

No comments:

Post a Comment